Business

Het is zover! Apeldoorns enige distilleerderij is een feit!

November 2017

Het is zover! Apeldoorn enige distilleerderij is een feit! Onze ketel is vervangen door een grotere klassieke – op maat gemaakte – Alambiek en is productieklaar. De laatste maanden zijn we vooral bezig geweest om een goede basis neer te zetten. Alle vergunningen zijn binnen en de administratieve rompslomp is gedaan. We zijn klaar om het groter aan te pakken en nog meer mensen te laten genieten van onze “stooksels”. Hoewel onze batches nog steeds ambachtelijk en klein zijn, gaan we er van uit een grotere groep liefhebbers te bedienen.

Apeldoorns enige en misschien wel eerste distilleerderij (wij hebben nog niets kunnen vinden in de geschiedenisboeken) is een feit. De verkooppunten en horecagelegenheden waar onze producten verkrijgbaar zullen zijn worden snel toegevoegd aan de website. Mocht je onze producten willen verkopen, neem dan contact met ons op!

Er komen heel veel leuke dingen aan waaronder lokale samenwerkingen, speciale uitgaves/bottelingen en zeer unieke projecten. We moeten nog even geduld hebben voor de Apeldoornse/Veluwse Single Malt Whisky, maar zijn nu al zo trots als een draak op onze Jonge Jenever, Gin en Korenwijn. Like onze Facebookpagina om ons in de gaten te houden voor updates. Meer info en leuk nieuws volgt snel!