Het assortiment van De Groene Draak bestaat op dit moment uit drie dranksoorten:
een Korenwijn genaamd Vervada, een Gin genaamd Rhaegal en een Jonge Jenever genaamd Viseron.
Eind 2020/begin 2021 is de verwachting om onze licht rokerige Single Malt Whisky met de naam Appoldro aan ons assortiment toe te kunnen voegen.
Lees hieronder meer over de verschillende dranken.

Vervada – korenaar

Een korenwijn die werkelijk alles (ver)slaat. Ga hier goed voor zitten en geniet. Het doordachte recept levert uitgebalanceerde smaaksensaties die hun weerga niet kennen. Vervada Korenaar van De Groene Draak is een wat ingewikkelder distillaat dat vooral door kenners wordt gewaardeerd.

Verkrijgbaar in flessen van 0,5 liter.

40% alc./vol

Rhaegal – gin

Open en sociaal. Ontdek de sensatie van komkommer, citrus, dille en diverse andere ingredienten. Rhaegal is de perfecte Gin om te mixen maar laat je ook in pure vorm een ontdekkingsreis aan smaken beleven. Dit alles is te danken aan het verfijnde recept en de ambachtelijke wijze van distilleren.

Verkrijgbaar in flessen van 0,5 liter.

40% alc./vol

Viseron – jonge jenever

Simpel, maar zeker niet plat. Naar een oud Veluws recept dat met eigen inzicht is doorontwikkeld. Viseron Jonge Jenever van De Groene Draak is gedistilleerd op ambachtelijke wijze met de beste ingrediƫnten. Niet zomaar een Jonge Jenever.

Verkrijgbaar in flessen van 0,5 liter.

35% alc./vol

Appoldro – whisky

Naar verwachting zal eind 2020, begin 2021 de eerste botteling plaatsvinden van Appoldro Single Malt Whisky. Een licht rokerige whisky die zal verschijnen in enkele gelimiteerde oplages en zeer speciale uitgaves. Hierover later meer..

Wilt u verzekerd zijn van een fles? Neem snel contact met ons op.